DuList IN

Mary May večeras u Lazaretima

mary may lazareti

Mary May, jedna od najboljih kantautorica na našoj sceni, dolazi ovog ponedjeljka, 25. srpnja u Art Radionicu Lazareti. Prati je bend u sastavu Luka Čapeta (gitara), Marin Živković (saksofon), Borko Rupena (bubnjevi), Jakša Perković (bas).
Mary May svoju glazbu opisuje kao folk americanu s elementima popa i bluesa, a do danas je održala mnogobrojne koncerte. Objavila je album prvijenac ‘Things You Can`t Put Your Finger On’ koji je opravdao sva očekivanja te je uvršten među najbolja ostvarenja 2018. te nominiran za diskografsku nagradu Porin u kategoriji ‘Najbolji album alternativne glazbe’. Nakon njega je uslijedio i live album s presjekom skladbi iz dotadašnjeg dijela karijere.
Organizaciju ovog koncerta su omogućili Art radionica Lazareti i Audiovizualni centar Dubrovnik u sklopu godišnjeg programa Platforme za Lazarete uz potporu Ministarstva kulture i medija RH, Grada Dubrovnika te Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika.
Cijena ulaznice je 70,00 kuna, a može se kupiti na ulazu u ARL sat vremena prije početka koncerta. Koncert počinje u 21 sat.

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist