Sport

Marko Žuvela produžio je vjernost Jugu do 2028.

Marko Žuvela produžio je vjernost Jugu do 2028.

Marko Žuvela ovog je petka u klupskim prostorijama Jug Adriatic osiguranja potpisao novi šestogodišnji ugovor kojim je produžio vjernost klubu do lipnja 2028. godine.

Žuvela je rođen 22. prosinca 2001. godine i već je kroz mlađe kategorije kluba pokazivao izniman talent. Sudjelovao je u svim klupskim uspjesima posljednjih godina, a ogroman iskorak napravio je ove sezone kada je svojim igrama zaslužio mjesto u reprezentaciji Hrvatske koja od sljedećeg tjedna nastupa na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj.

-Ovo je jako važan dan za Klub, sretni smo što smo s Markom Žuvelom potpisali dugoročni ugovor. Hvala Marku, što vjeruje u Juga i ovo što radimo. Sada nastavljamo zajedno, spremni za nove izazove i borbu za trofeje – rekao je predsjednik kluba Tomislav Dumančić.

Evo što je Marko rekao za jug.hr. 

Marko, ostaješ u klubu narednih šest godina. Očito si svojim igrama u posljednje dvije sezone zadovoljio upravu kluba!?

Prije svega velika mi je čast i zadovoljstvo, klub je bio korektan, brzo smo se dogovorili i sada krećemo u nove pobjede.

Što je presudilo u tvojoj odluci o ostanku u klubu?

Odluku nije bilo preteško donijeti ipak je Jug moj klub u kojem sam napravio svoje prve vaterpolske korake i koji me stvorio kao igrača. Kada još tome pridodamo činjenicu da je Jug sam vrh svjetskog vaterpola mislim da je time sve rečeno.

Kakva su tvoja očekivanja na klupskom planu u narednim sezonama?

U narednim sezonama vjerujem u nastavak naših uspjeha kao i dosada, trudit ćemo se da ih bude što više.

Izvor: www.jug.hr

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist