DuList IN

Male kuharice izradile blagdanske slastice

Male kuharice izradile blagdanske slastice

Maštovito božićno drvce od keksa od đumbira ukrašeno čokoladom i raznobojnim ukrasima, slasni čokoladni kolači sa slatkišima

i lizalice od meringue nastale su danas u dječjoj školi kuhanja upriličenoj u hotelu Hilton Imperijal. Dječja škola privukla je većinom djevojčice i njihove mame, a glavni kuhar hotela Hilton, Christopher Gaucie pripremio je poseban tečaj brzog i finog kuhanja.
  
Ovog puta nisu se izrađivali zahtjevni recepti, već je Gaucie upoznao djece s internacionalnim duhom Božića i svjetski poznatim kolačima. Radi sigurnosti najmlađih kuhara izbjegla se potpuna izrada kolača po receptima, već su djeca imala pune ruke posla u dekoriranju i finaliziranju kolača i slastica.

Nakon što su male kuharice stavile kuharske kape na glave uslijedio je posao, uz savjete glavnog kuhara, trebalo je u božićnom duhu ukrasiti hrpu slasnih kolačića. Za zadovoljstvo malih polaznika i njihovih mama, sve što su u školi napravili, djeca su ponijela doma, a dobili su i pravu diplomu Hiltonove blagdanske škole kuhanja.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist