Kultura

Maja Marušić i Đive Kušelj promovirane u zvanje profesor – mentor

muzicka skola1

S iznimnim zadovoljstvom i ponosom možemo vas izvijestiti da su među promoviranim odgojno-obrazovnim djelatnicima  i prof. Maja Marušić, dugogodišnja profesorica glazbene teorije i mr. Đive Kušelj, dugogodišnja profesorica flaute na našoj školi – obavještavaju iz Umjetničke škole Luke Sorkočevića. 

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanje mentora i savjetnika održat će se 30. siječnja 2015. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu s početkom u 11 sati.

Svečanom promocijom Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta žele nagraditi najbolje u sustavu, one koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini.

Ova promocija predstavlja još jedan u nizu mnogih uspjeha koje su prof. Marušić i mr. Kušelj postigle tijekom svog dugogodišnjeg predanog pedagoškog rada s generacijama učenika naše škole. Ovoj informaciji treba nadodati i podatak da su protekle godine prof. Anis Končić i prof. Vanda Đanić također promovirane u zvanje profesor mentor te da je prof. Sunčica Grego promovirana u zvanje prof. savjetnik – dodali su iz UŠLS te zaključili:

“Hvala Vam, poštovane kolegice, što svojom stručnošću, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređujete nastavni proces poučavanja te našu školu činite još boljom.”

Pročitajte još

GLUMICA ZRINKA CVITEŠIĆ Ne sjećam se kad mi je netko toliko prirastao srcu kao što je Jele

Ivana Mijić Vulinović

OTVARANJE IZLOŽBE I DONACIJA Poznati sarajevski umjetnik u Flori

Dulist

[FOTO] ‘Hekuba’ oduševila brojnu publiku na Lovrijencu

Dulist