Aktualno

Maja i Mirko opet kuhaju 24 sata u Verandi, skupljaju novce za najmlađe

Maja i Mirko opet kuhaju 24 sata u Verandi, skupljaju novce za najmlađe

Maja i Mirko Andrić, naši Pozitivci, i ove godine organiziraju humanitarnu akciju ’24h bez kompromisa’. U restoranu Veranda 2.0 u Orašcu kuhat će se od subote, 26. studenog od 6 sati ujutro do nedjelje, 27. studenog do 6 sati ujutro.

-Svi ste dobrodošli na našoj novoj lokaciji, Orašac u sklopu Hotela Dubrovački Vrtovi Sunca. Rezervirajte svoj stol za doručak, ručak ili večeru. Gosti neće konobi plaćati hranu i piće, već novac doniraju za kupovinu uređaja potrebnih za rad odjela Opće bolnice Dubrovnik koji brinu djeci. Pozivamo ljude na širenje jedne lijepe ljudske priče. Možete našu akciju podržati uplatom na račun Humanitarne Udruge Saudade HR8324020061100952123 ili osobno u restoranu na sami dan. Svaka kuna je dobrodošla. I ove, pete godine, skupljamo novce za naše najmlađe. Kuhamo i skupljamo novce za kupovinu uređaja potrebnog za dječje odjele Opće bolnice Dubrovnik – istaknula je obitelj Andrić. Inače, u prethodnim akcijama su kupljena dva CTG uređaja, monitor vitalnih funkcija za nedonoščad, stol za reanimaciju novorođenčadi te još jedan CTG uređaj.

-Za sve one koji nemaju vremena za doći omogućili smo kupljenje hrane i dostavu hrane. Idemo biti još jači i pomoći onima najmlađima – naveli su.

Pročitajte još

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist