Aktualno

Maestralima isti nadzorni odbor

Mato Franković, Ante Skaramuca, Luka Vidak i Stjepan Hrtica i dalje će obnašati dužnosti u Naduzornom odboru Hotela Maestral.

Naime, Vlada RH odlučila je prihvatiti izvješće Uprave o radu Hotela Maestral u proteklom razdoblju, kao i izvješće o radu Nadzornog odbora Društva u prošloj godini, i samim tim izrazila zadovoljstvo radom u ovoj dubrovačkoj hotelskoj kući.

Na današnjoj redovnoj Glavnoj skupštini Hotela Maestral bio je i predstavnik Hrvatskog fonda za privatizaciju koji je, kako doznajemo, istaknuo da je u Maestralima vidljiv dobar rad Uprave, koja ima viziju. Stoga, nije upitna opstojnost ove hotelske kuće.

Već spomenuti članovi NO Maestrala su, podsjetimo, u siječnju ove godine tada novoj hrvatskoj Vladi sukladno zakonskim propisima stavili mandate na raspolaganje. Mandat im ističe kroz tri mjeseca.

Pročitajte još

OSMI LET TJEDNO ZA NEW YORK United Airlines povećava broj letova prema Dubrovniku!

Dulist

ODLIČNE VIJESTI Lapadska škola dobila Snoezelen sobu za djecu s teškoćama u razvoju!

Dulist

Milan Mustać: ‘Dječji vrtići nisu niti će i jedno dijete ispisati zbog duga’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija