Aktualno

Maestralima isti nadzorni odbor

Mato Franković, Ante Skaramuca, Luka Vidak i Stjepan Hrtica i dalje će obnašati dužnosti u Naduzornom odboru Hotela Maestral.

Naime, Vlada RH odlučila je prihvatiti izvješće Uprave o radu Hotela Maestral u proteklom razdoblju, kao i izvješće o radu Nadzornog odbora Društva u prošloj godini, i samim tim izrazila zadovoljstvo radom u ovoj dubrovačkoj hotelskoj kući.

Na današnjoj redovnoj Glavnoj skupštini Hotela Maestral bio je i predstavnik Hrvatskog fonda za privatizaciju koji je, kako doznajemo, istaknuo da je u Maestralima vidljiv dobar rad Uprave, koja ima viziju. Stoga, nije upitna opstojnost ove hotelske kuće.

Već spomenuti članovi NO Maestrala su, podsjetimo, u siječnju ove godine tada novoj hrvatskoj Vladi sukladno zakonskim propisima stavili mandate na raspolaganje. Mandat im ističe kroz tri mjeseca.

Pročitajte još

Danas obilježavamo Svjetski dan borbe protiv raka

Dulist

[VIDEO] Postira isplovila po najvećem refulu bure

Dulist

Katija Guljelmović: Moja prijateljica je izgubila bitku s rakom. Zbog toga sam odlučila donirati nagradu

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija