AktualnoCrna kronika

MA KAKVA JE OVO PROVALA? Imao priliku, a ukrao samo jednu stvar!

Cokoladni Zec Kradja Grad

Nevjerojatna ‘krađa’ dogodila sa nedavno u staroj gradskoj jezgri. Kažemo ‘krađa’ u navodnicima, jer ono što je hrabri provalnik oteo je samo – čokoladni zec.

A imao je priliku, od tri torbe, do mobitela, novčanika… Kako nam je potvrdio vlasnik stana, drski lopov ušetao je unatoč činjenici što su sva svjetla bila upaljena, a bilo je i tri ujutro. Lopov je očito ugledao zgodan poklon na šanku kuhinje i odlučio se počastiti, ukravši malenoj kćeri našeg čitatelja prvi uskršnji poklon.

Kako nam je potvrdio čitatelj, omot su našli na Placi, a ostaje misterij kako se lopov ušuljao, išuljao i zašto je pored svih prilika, odlučio samo da mu je ‘pao cukar’.

Šalu na stranu, ostaje činjenica da se ovakve stvari u Gradu događaju, pa apeliramo građanima da budu oprezni, uvijek zaključavaju, te ako primjete nešto čudno, odmah pozovu Policiju ili nekoga tko bi im mogao pomoći. Ni u kojem slučaju nemojte se suprostavljati provalniku kako ne biste i sami nastradali. A vi, potencijalni provalnici, drugi put prvo razmislite gdje ćete provaliti i živi li tu netko tko se bavi, primjerice, zadnjih deset godina – borilačkim vještinama!

Foto: Čokoladni poklon prije i poslije krađe

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist