Zanimljivosti

Luksuzne morske ljepotice na gruškoj rivi

gruz jahte 2

Za grušku rivu ovog su petka bile privezane četiri morske ljepotice. Riječ je o jahtama Talya, Happy me, No. 9 i La Stella Dei Mari koje plijene pažnju gotovo svakog prolaznika. Sve četiri ljepotice su u čarteru.

Talya je 55 metara duga luksuzna jahta izgrađena u talijanskom brodogradilištu Rossinavi 2008. godine. Dostupna je za najam za do 12 gostiju smještenih u 6 kabina. Unutrašnjost joj krasi stil talijanske dizajnerske tvrtke Officina Italiana Design.

Motorna jahta ‘Happy Me’ duga je 40 metara, a izgrađena je 2020. također u Italiji, u brodogradilištu Benetti. U nju se može smjestiti do 11 gostiju u pet kabina. Unutrašnjost je dizajnirao francuski dizajner Francois Zuretti, čija je tvrtka specijalizirana za dizajn interijera jahti.

Uz grušku rivu primijećena je i jahta No.9 ukupne dužine 40,05 metara, koja je porinuta 2018. godine. Može primiti do deset gostiju uz devet članova posade.

Jahtu La Stella Dei Mari sagradio je 2010. godine Timmerman Yachts u svom moskovskom brodogradilištu. Njezin interijer, ali i vanjski dizajn potpisuje dizajnerska kuća Guido de Groot Design.

Pročitajte još

Prugasti dupin uočen na Pelješcu

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1687. Umro vjerski pisac i pjesnik Bernard Đurđević

Dulist

Korisni savjeti veterinarke Sunčice Oštrić: Kako pomoći psima tijekom vrućina!?

Maris Guca