DuList PROMO

LIBERTAS HOMES Novi identitet, stare vrijednosti

libertas homes naslovna

U ugodnom ambijentu restorana Posat, u samom srcu Dubrovnika, Libertas inženjering svečano je obilježio svoj tranzicijski put prema novom identitetu pod imenom Libertas Homes. Ovaj korak obilježen je tradicionalnim domjenkom koji je okupio najbliže suradnike i partnere, istaknuvši evoluciju tvrtke i rebranding koji odražava njihove ciljeve i inovativni pristup u svijetu nekretnina.

Libertas Homes, s dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u sektoru nekretnina, nastoji moderno pristupiti tržištu, prilagođavajući se suvremenim trendovima uz očuvanje temeljnih vrijednosti koje definiraju njihovu poslovnu filozofiju. Libertas Homes pristupa svakom klijentu individualno, pružajući sveobuhvatnu marketinšku podršku na svim platformama i društvenim mrežama, osiguravajući prisutnost i dostupnost, kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu.

– Ovaj je događaj odraz naše posvećenosti izgradnji kvalitetnih dugoročnih odnosa, koji su neizostavni za uspjeh u dinamičnom poslovnom svijetu – izjavio je Goran Pikunić, osnivač i direktor Libertas Homesa.

– Promjenom imena i predstavljanjem novoga vizualnog identiteta potvrđujemo našu privrženost inovacijama, ali i očuvanju onih vrijednosti koje su nas vodile od samih početaka. Nastavljamo biti korak ispred, identificirajući i iskorištavajući prilike, ne samo u Dubrovniku, već i na tržištima poput Zagreba, Korčule i Istre. Misija nam je pružiti izuzetnu uslugu i stručno vođenje kroz kupoprodajne procese, temeljene na povjerenju, stručnosti i transparentnosti. Naša sestrinska građevinska tvrtka nastavlja poslovati pod postojećim imenom – Libertas inženjering – s nepromijenjenom vlasničkom strukturom i jednakom predanošću standardima izvrsnosti u ispunjavanju potreba i želja naših klijenata – naglasio je Goran Pikunić.

Uzvanici su uživali u delicijama restorana Posat, služila su se izvrsna hrvatska vina, a za ugodnu atmosferu pobrinula se DJ Petra.

Pročitajte još

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

KINEMATOGRAFI Novi naslovi u novom kino tjednu

Željka Krstulović