DuList IN

KONCERT U LAZARETIMA Darujemo ulaznice za ABBA RING!

KONCERT U LAZARETIMA Darujemo ulaznice za ABBA RING!

DuList u suradnji s klubom Lazareti daruje dva čitatelja s po dvije ulaznice za koncert ekipe ABBA RING, koji se održava u subotu, 23. ožujka u klubu Lazareti. Sve što trebate napraviti jest biti najbrži i poslati svoje podatke (ime, prezime i broj telefona) s naznakom ‘ABBA RING’ na naš e-mail info@dulist.hr.
Inače, Abba Ring stiže u klub Lazareti nakon trotjedne turneje po Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj na kojoj nastupaju u čak 21 gradu.
ABBA RING je projekt formiran od strane školovanih i iskusnih glazbenika koji su se okupili s jednim zajedničkim ciljem: približiti hitove slavnog švedskog pop benda današnjoj publici. Autentičnim nastupom, kostimima i koreografijom, bend u potpunosti dočarava atmosferu i duh live nastupa grupe Abba.
Hitovi poput Dancing Queen, Mamma Mia, Gimme Gimme Gimme, Waterloo i mnogi drugi u 120-minutnom nastupu izvode se u originalnoj verziji, ne izlazeći iz okvira autentičnog Abba nastupa.
Pretprodajne ulaznice dostupne su putem online platforme za prodaju ulaznica Core-Event.co
Ulaznice su dostupne i fizički na prodajnom mjestu Tisak media (Pile). Ukoliko ostane mjesta, ulaznice će biti dostupne i na samom ulazu prije početka koncerta. Kapacitet kluba je ograničen, stoga požurite po svoje ulaznice!
Za disco warm-up i after-party će biti zadužen rezident kluba, DJ Miro.

Timeline:
21:00: Disco warm-up by DJ Miro
22:00: ABBA RING koncert
00:00: Disco after-party by DJ Miro

Pročitajte još

[FOTO] ZGUŽVANA ODJEĆA Novi modni trend?

Nora Di Leo

ŽUPSKI PJAT Od ‘župskog pesta’ do kujena i kujice, švarglre i đevenice

Dulist

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist