Grad

Komunalni redari u potrazi za muškarcima koji su iznijeli stolice i stolove na Stradun

Temeljem medijskih napisa o zauzimanju javne površine na Stradunu u noćnim satima, službenici Odsjeka za komunalno redarstvo Grada Dubrovnika proveli su prekršajne izvide zbog povrede odredaba Odluke o komunalnom redu na području Grada Dubrovnika.

Tom prilikom utvrdili su da je dana 11. lipnja 2022. oko 23.40 sati više muških osoba uzelo stol i stolice iz zatvorenog ugostiteljskih objekta u Zamanjinoj ulici te ih premjestili u ulicu Placa bb, na udaljenost od oko dva metra od mjesta gdje su se stol i stolice nalazile. Navedene osobe su sjedale na stolicama na navedenom mjestu do 12. lipnja oko 00.30 sati nakon čega su vratili stol i stolice na mjesto odakle su ih uzeli. Komunalni redari rade na pronalasku navedenih osoba, a s ciljem sankcioniranja istih. Vlasniku ugostiteljskog objekta bit će izrečeno Pisano upozorenje o kršenju ugovornih odredbi prema kojem će se, u slučaju ponavljanja, postupiti oduzimanjem javne površine – naglasili su iz Grada Dubrovnika o incidentu koji se dogodio tijekom ovog vikenda.

 

Pročitajte još

TRAVA, KOROV, DRAČA Sve se zeleni, samo na krivim mjestima

Dulist

Katarina Milat Kralj nova je direktorica Dubrovačke baštine

Dulist

U LIPNJU U Dubrovniku ostvareno 247 posto više dolazaka u odnosu na isto razdoblje lani

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija