Crna kronika

Kazahstanac smaknut hicem u sljepoočnicu

Kazahstanac smaknut hicem u sljepoočnicu

Muškarac čije je tijelo pronađeno prošli ponedjeljak kako pluta u moru kraj zapuštene mlinice u Malom Zatonu najvjerojatnije je okrutno likvidiran.

Riječ je o  strancu, 52-godišnjem Kazahstancu s češkom putovnicom, a da nije počinio samoubojstvo za sada ukazuje prostrijelna  rana na predijelu sljepoočnice, kao i to što su njegova prsa bila omotana ljepljivom trakom na koju je bio pričvršćen kamen kako bi leš što lakše potonuo. No more je izbacilo tijelo na površinu, i unatoč prvim tvrdnjama iz Policije da je truplo plutalo oko tri tjedna te da su ga morske struje donijele do Velikog Zatona, najnovije informacije koje smo uspjeli doznati govore suprotno.

Iz Crne Gore do Zatona u Mercedesu

Naime, Kazahstanac je izgleda ubijen u Velikom Zatonu, jer je tamo pronađeno i vozilo marke Mercedes, uredno zaključano, a u kojem se, naknadno se utvrdilo, dovezao sam 52-godišnjak. Do Velikog Zatona je stigao iz Crne Gore gdje je neslužbeno doznajemo boravio iz poslovnih razloga. Iz Crne Gore se uputio 23. lipnja, državnu granicu je prešao u Karasovićima, a 11 dana nakon, njegovo je tijelo pronađeno u zatonskoj vali.

Zašto je nesretni Kazahstanac došao u Zaton i tko je pronašao čahuru koja je povezana s ovim slučajem pročitajte u novom broju tjednika duList koji se od jutros nalazi na kioscima.

Pročitajte još

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist

[VIDEO] Pogledajte trenutke požara na Postiri. Sreća da nitko nije stradao

Dulist