Aktualno

Karlo Deković novi predsjednik NO Maestrala

Karlo Deković novi predsjednik NO Maestrala

Na izvanrednoj Glavnoj skupštini Hotela Maestral d.d., održanoj u ponedjeljak 29. listopada opozvani su dosadašnji članovi Nadzornog odbora Mato Franković, Stjepan Hrtica, Luka Vidak i Ante Skaramuca.

Na mandatno razdoblje od četiri godine izabrano je četvero novih članova Nadzornog odbora i to: Karlo Deković , Vesna Rajković, Tomislav Vukovac i Boris Gržetić. U Nadzornom odboru i nadalje ostaje Marijana Manenica, predstavnica radnika.
Na potom održanoj konstituirajućoj sjednici Nadzornog odbora Hotela Maestral d.d. za predsjednika je imenovan Karlo Deković, a za zamjenika predsjednika Tomislav Vukovac.

Hoteli Maestral d.d. su posljednja neprivatizirana hotelska kuća na području Grada i sa pet hotela (Komodor, Adriatc, Uvala, Vis i Splendid) ostvaruju 11% dubrovačkih noćenja. Maestrali su u razdoblju siječanj – rujan zabilježili 124.694 noćenja, što je 2% više nego prethodne godine. Ukupni poslovni prihodi prvih devet mjeseci 2012. godine iznosili su 45,16 milijuna kuna ( 7% više u odnosu na 2011. godinu). Ostvarena je dobit od 4,92 milijuna kuna, što predstavlja porast od 35% u odnosu na u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Pritom je najviše porastao izvanpansionski prihod, za čak 17%, što je na razini rekordne, predkrizne, 2008. godine – izvijestila je voditeljica ureda Uprave i odnosa s javnošću Maestrala Zrinka Lucianović.
 

Pročitajte još

‘SVE DUBROVAČKE GRANICE’ U Sponzi predstavljena knjiga Nika Kapetanića

Dulist

Održana jubilarna 20. Zlatna penkala u Dubrovniku

Dulist

I MACE IZ PROŠLOSTI NAVIJAJU ZA BABY LASAGNU Državni arhiv u Dubrovniku šalje preslatku podršku

Dulist