Sport

Jugaši u subotu igraju za Ogija!

Jugaši u subotu igraju za Ogija!

Nakon uvjerljive pobjede nad Crvenom Zvezdom u Beogradu 10:6, vaterpolisti Jug Croatia osiguranja će u subotu, 20. listopada u 16.30 sati u Gružu odigrati i svoju prvu domaću europsku utakmicu protiv švicarskog prvaka Kreuzlingena, a vrijedi istaknuti kako utakmica ima i humanitarni karakter.

Naime, svi igrači, treneri i članovi Uprave VK Jug kupnjom ulaznice od 20 kuna pomoći će prikupljanju sredstava za oporavak našeg navijača Marijana Ogreste – Ogija koji je prije gotovo dvije godine stradao u teškoj prometnoj nesreći.

Pozivaju se, stoga, Jugovi navijači da se odazovu u što većem broju i kupnjom ulaznice također pomognu Ogiju, koji se zajedno sa svojom obitelji pokušava izboriti za što kvalitetniji život.

Iz Juga za subotu tako pripremaju dvostruki program jer će uoči utakmice Europske lige prvaka u 14.45 sati snage odmjeriti mlađi kadeti i kadeti Juga, dvije iznimno uspješne generacije Jugaša.

– Svjesni kako se samo upornošću i timskim radom dolazi do rezultata pokažimo veliko srce Jugaško! – ističe se u pozivu uprave kluba.

Pročitajte još

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist