Aktualno

JOŠ UVIJEK NESLUŽBENO Novi slučajevi trovanja gaziranim pićem u Zagrebu?

Nakon sumnje na kemijsko trovanje u Rijeci, novi slučaj pojavio se navodno i u Zagrebu. U poslijepodnevnim satima u KBC Zagreb zaprimljena je mlađa osoba zbog sumnje na kemijsko trovanje gaziranim pićem. Trenutno je na odjelu gastroenterologije, a kako piše Danas.hr., mladić je liječnicima rekao da je popio Coca-Colu.

Ministar zdravstva Vili Beroš za Jutarnji list je potvrdio kako su se, uz pacijenta u Rijeci, i u Zagrebu pojavila dva sumnjiva slučaja.

– U KBC-u Zagreb se na opservaciji nalaze dvije mlađe osobe. U stalnom sam kontaktu s bolnicom i za sada se može reći da su stabilno i izvan životne opasnosti – kaže Beroš. Dodaje kako su na raspolaganju svim institucijama.

– Odmah po saznanju bilo kakve informacije javnost će biti informirana kako ne bi bilo još neželjenih slučajeva – kaže Beroš.

Podsjetimo, dosad je iz službenih izvora, odnosno riječke bolnice i policije, potvrđen jedan slučaj trovanja, no društvenim se mrežama šire informacije o trovanju više osoba. Iz Coca – Cole su se oglasili i poručili kako se radi o jednom izoliranom slučaju. Više informacija očekuje se uskoro s obzirom na to da su o slučaju obaviješteni nadležno državno odvjetništvo i državni inspektorat.

Pročitajte još

‘DOBRI DUH HNK KONAVLJANIN’ Napustio nas je Ivan Čeliković

Dulist

RUŠENJE REKORDA IZ 2019. Zračna luka Ruđer Bošković u 2024. očekuje gotovo 3 milijuna putnika

Dulist

JELENA PERČIN U DOSJEU JARAK O UBOJSTVU IVANE HODAK Rekla mi je da viđa često isti auto

Dulist