Aktualno

Jelka Tepšić: Neću se kandidirati

Jelka Tepšić, dosadašnja direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika, neće se ponovno kandidirati za tu funkciju.

Najavila je to u priopćenju za medije, kojeg je uputila javnosti „potaknuta interesom medija, razumljivim zbog značaja i uloge koju institucija poput turističke zajednice ima u destinacijama poput našega Grada“. Jelki Tepšić je, podsjetimo, ugovor o radu za mjesto direktorice TZ-a istekao 15. veljače ove godine, nakon čega je Turističko vijeće na čelu s gradonačelnikom Androm Vlahušićem, kao predsjednikom dubrovačke TZ, donijelo odluku o raspisivanju natječaja za čelnu poziciju ove institucije, što je u skladu sa zakonom o turističkim zajednicama i Statutom TZ grada Dubrovnika.

– Ovim putem izvješćujem da se neću kandidirati za mjesto direktora TZ grada Dubrovnika u budućem razdoblju. Proteklo razdoblje mog profesionalnog angažmana na ovom poslu bilo je izuzetno zahtjevno, te obilježeno brojnim poteškoćama i komplikacijama, no unatoč tome za TZ grada Dubrovnika i Dubrovnik kao turističku destinaciju vrlo uspješno. Vama, predstavnicima medija zahvaljujem na suradnji i iskreno se nadam da će se ovim priopćenjem ubuduće izbjeći svaka spekulacija s mojim imenom i prezimenom, pogotovo zbog raspisanog javnog natječaja za novog čelnika TZ Grada Dubrovnika – priopćila je Jelka Tepšić.
 

Pročitajte još

Zbog salmonele na farmi iz prodaje povučena jaja!

Dulist

SAT ZA PLANETU ZEMLJU Ugasite svjetla večeras!

Dulist

MARKO MARGARITONI UZ DAN NARCISA Održali smo vrlo visoku stopu rano otkrivenih karcinoma dojke

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija