Aktualno

Jelena Perčin: Neka kamenja na srcu ostaju zauvijek

Jelena Perčin: Neka kamenja na srcu ostaju zauvijek

Jelena Perčin televizijskoj je publici najpoznatija po ulogama Ane Fijan u prvoj hrvatskoj sapunici “Zabranjena ljubav”, koja se na RTL-u emitirala od 2004. do 2008. godine, a gledali smo je i u serijama “Dobre namjere”, “Hitna 94”, “Najbolje godine”, “Zora dubrovačka”, “Kud puklo da puklo”… Ova rođena Dubrovčanka paralelno s TV karijerom gradila je i onu kazališnu. Trenutno je članica ansambla Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, gdje joj je jedna od najzapaženijih uloga koju je odigrala uloga Indire/Elize u predstavi “Žena” redatelja Paola Magellija. Od prošle subote gledamo je i u subotnjem showu HRT-a “Zvijezde pjevaju”, piše Slobodna Dalmacija.

– Ovo mi je avantura života, ne bježim od mikrofona, ali mislim da mikrofon bježi od mene. Bolje da ostavim za sebe kako se trenutno osjećam – rekla je Jelena netom nakon nastupa, na što su joj članovi žirija u kojoj i ove sezone sjede Marko Tolja, Danijela Martinović i Mario Battifiaca kazali da to sve skupa uopće nije bilo toliko loše.

Početkom godine glumica je potvrdila šuškanja da se razvodi od Momčila, što je mnoge iznenadilo jer su se doimali sretnim i skladnim parom.  U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju kazala je kako je to za nju grozan događaj i grozno životno razdoblje, zbog čega se znala osjećati anksiozno jer je osoba koja voli stvari imati pod kontrolom.

 Moram priznati, smeta mi zanimanje za moj privatni život. Ne volim se izlagati, ne volim govoriti o svojoj obitelji, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim zaštititi privatnost maksimalno koliko mogu – ističe.

Kako se upravo našla na svojevrsnoj životnoj prekretnici, netko bi mogao pomisliti da joj je sada nakon priznanja o razvodu na neki način pao kamen sa srca. Međutim, nije tako.

– Nije. Neka kamenja ostaju zauvijek. Odnos nam je pristojan. Imamo dvoje zajedničke djece i samo su oni prioritet!

U ljubav, kaže, nije prestala vjerovati.

– Naravno da vjerujem u ljubav. Ima beskrajno puno nijansi ljubavi osim one partnerske – u poetskom stilu zaključuje glumica, piše Slobodna Dalmacija. Više pročitajte ovdje.

Pročitajte još

[FOTO] OBILAZAK CESTE ZA BOSANKU Franković najavio: Uskoro sastanak s konzervatorima oko lijevog skretača!

Dulist

NA TRAGU GRADONAČELNIKOVIH OPTUŽBI Milijunski penali Zračnoj luci! Je li bilo i pljačke?

Napustio nas je glazbenik i profesor Eduard Edi Marčić

Dulist