Grad

JAVNI UVID Uključite se u izradu plana gospodarenja otpadom

Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika pokrenuo je izradu plana gospodarenja otpadom Grada Dubrovnika za buduće šestogodišnje razdoblje.

Izrađen je Nacrt Plana gospodarenja otpadom za razdoblje od 2018. do 2023. godine koji se, temeljem članka 22. Zakona o održivom gospodarenju otpadom, objavljuje radi pribavljanja mišljenja, prijedloga i primjedbi javnosti.
Javni uvid u Nacrt Plana započinje 16. ožujka i traje do 18. travnja 2018. godine. Uvid u Nacrt Plana moguć je na mrežnim stranicama Grada Dubrovnika te u Upravnom odjelu za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša na adresi Pred Dvorom 1, Dubrovnik, svaki radni dan od 9:00 do12:00 sati.

Tijekom javnog uvida održat će se javna rasprava 9. travnja 2018. godine s početkom u 17:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, na adresi Pred Dvorom 1, Dubrovnik.

Tijekom Javnog uvida javnost može dostaviti svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe (s naznakom predmeta ‘Mišljenje na Nacrt Plana gospodarenja otpadom’) na adresu: Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik ili na e-mail: urbanizam@dubrovnik.hr.

Pročitajte još

Korak bliže alternativi za vodoopskrbu povijesne jezgre

Dulist

Ivica Cumeljan podijelio svoja iskustva iz Domovinskog rata sa školarcima Mokošice

Dulist

SVAKOG PONEDJELJKA ŠALJU PAKETE ZA VUKOVAR! Učiteljica Dora Fiorenini i profesor Jozo Serdarević u misiji za potrebite

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija