Aktualno

Izrađuje se web aplikacija s popisom restorana

Izrađuje se web aplikacija s popisom restorana

Grad kreće u izradu web aplikacije sa uvidom u sve ugostiteljske objekte na području povijesne jezgre Dubrovnika i kontaktnih zona, javnih površina koje zauzimaju i naravno kvadrata i cijena najma.

-Tu će biti i moj prijedlog što bi u tom prostoru trebalo biti, kao i ocjene komunalaca, koliko Grad zarađuje od tog poslovnog prostora, kazne itd. – naglasio je gradonačelnik Vlahušić na kolegiju komunalaca.

Pero Šimunović, voditelj Službe komunalnih redara naglasio je na kolegiju komunalaca kako su dobili nacrt kopnenih dijelova pomorskog dobra koji su pod koncesijom.

– Rezultati ovog odjela su dobri, imamo više novaca. Riječ je o 460 odobrenja što je veći prihod za 33 posto. Prošle godine imali smo 2 milijuna i 100 tisuća kuna, a ove godine 2 milijuna i 800 tisuća kuna – naglasio je. Dodao je i kako su nedavno u povijesnoj jezgri Dubrovnika imali jedan slučaj uklanjanja stolova s obzirom da vlasnik nije imao potpisan ugovor, no za pola sata ga je potpisao i stvar je riješena – zaključio je Šimunović. 

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist