Aktualno

Izrađuje se web aplikacija s popisom restorana

Grad kreće u izradu web aplikacije sa uvidom u sve ugostiteljske objekte na području povijesne jezgre Dubrovnika i kontaktnih zona, javnih površina koje zauzimaju i naravno kvadrata i cijena najma.

-Tu će biti i moj prijedlog što bi u tom prostoru trebalo biti, kao i ocjene komunalaca, koliko Grad zarađuje od tog poslovnog prostora, kazne itd. – naglasio je gradonačelnik Vlahušić na kolegiju komunalaca.

Pero Šimunović, voditelj Službe komunalnih redara naglasio je na kolegiju komunalaca kako su dobili nacrt kopnenih dijelova pomorskog dobra koji su pod koncesijom.

– Rezultati ovog odjela su dobri, imamo više novaca. Riječ je o 460 odobrenja što je veći prihod za 33 posto. Prošle godine imali smo 2 milijuna i 100 tisuća kuna, a ove godine 2 milijuna i 800 tisuća kuna – naglasio je. Dodao je i kako su nedavno u povijesnoj jezgri Dubrovnika imali jedan slučaj uklanjanja stolova s obzirom da vlasnik nije imao potpisan ugovor, no za pola sata ga je potpisao i stvar je riješena – zaključio je Šimunović. 

Pročitajte još

U DNEVNIKU NOVE TV Gordana Buljan Flander dala neopozivu ostavku na mjesto ravnateljice Poliklinike

Dulist

PAVELA NAKON OSVAJANJA HRVATSKE VELIKE NAGRADE SIGURNOSTI Ovo je kruna karijere!

Dulist

DR. SINIŠA CAR NAPUSTIO JE NAJZELENIJI OTOK Mljet je unio mir u moj život

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija