Aktualno

I JA SAM DIJETE JUGA Besplatan športski godišnjak u novom broju DuLista!

prilog jug naslovnice
mockups-design.com

DuList je i ove godine, jedanaestu godinu za redom, u suradnji s Vaterpolskim klubom Jug Adriatic osiguranje, već tradicionalno tiskao poseban prilog – športski godišnjak ‘I JA SAM DIJETE JUGA’ – u kojem se na jednom mjestu predstavljaju svi ponosni članovi športske obitelji.

U prilogu su svi igrači VK Jug Adriatic osiguranje i to od najmlađih do najstarijih, njihovi treneri te članovi stručnog stožera.

– Dragi Jugaši, nastavite nas i dalje činiti ponosnima, pronosite ime voljenog grada na svakom koraku i svim natjecanjima, dostojanstveno i hrabro, kako samo vi to znate! Želim Vam puno sportskog i osobnog uspjeha – napisao je među ostalim u uvodnoj riječi gradonačelnik Mato Franković, dok je predsjednik kluba Tomislav Dumančić s ponosom istaknuo kako u ovogodišnjem prilogu po prvi put predstavljamo i naše mlade vaterpolistice. – Pred vama stoji još jedno izdanje godišnjaka u kojem su generacije igrača i igračica poniklih u Gružu, generacije koje tek dolaze i čija će se imena vikati s tribina bazena, a nesumnjivo i na brojnim dočecima na kojima će se slaviti europska, svjetska i olimpijska odličja, dodao je.

Stoga u novom broju DuLista, koji je danas u prodaji, potražite i svoj besplatan primjerak ovog priloga!

Pročitajte još

BIZARNE PRITUŽBE NA MATURI ‘Nisam pročitao djelo, ali dajte mi bod’

Dulist

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist