Crna kronika

OTAC PREMLAĆENOG MLADIĆA Bila je to klasična sačekuša, sin mi je završio na operaciji!

grad BANJE01

Nakon objave policijskog priopćenja o privođenju trojice mladića koje se sumnjiči za premlaćivanje 19-godišnjeg Dubrovčanina, redakciju DuLista nazvao je njegov otac (podaci poznati redakciji). Sve kako bi, istaknuo je, ukazao na nekoliko ‘sitnica’ koje kako tvrdi ne odgovaraju stvarnom slijedu događaja.

-Policija se zvala, sinovi prijatelji su je pozvali! – naglašava ovaj otac osvrnuvši se tako na dio priopćenja u kojem se navodi kako su policijski službenici u široj zoni povijesne jezgre zatekli 19-godišnjeg mladića s vidljivim tjelesnim ozljedama.

Osim toga, posebno je naglasio kako još nije utvrđeno je li u premlaćivanju, kojega je nazvao klasičnom sačekušom, njegov sin zadobio lakše (kako se navodi u priopćenju) ili teže tjelesne ozljede. Operiran mu je, naime, bubnjić koji je skroz puknuo te se još ne zna što je sa sluhom. Liječnik koji ga je operirao, dodao je, nije naveo opis ozljeda, odnosno jesu li lakše ili teže jer se ishod ne može znati odmah nakon operacije.

Dotaknuo se i sinove izjave. Naime, tvrdi kako njegov sin nije naveo da su ga napala trojica već njih pet ili šest. Sve se to, dodao je na kraju odigralo na Banjama, klasičnom sačekušom pri čemu mu je jedan od napadača odveo ‘na prijateljski’ sina na mjesto koje nije pokriveno nadzornim kamerama na kojem su ga čekali njih još 4, 5.

Pročitajte još

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist

UBOJSTVO U POKUŠAJU NA KORČULI Nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško je ozlijedio

Dulist

Državljanin BiH (36) vozio s 3 promila alkohola

Dulist