Aktualno

Holy podnosi kaznenu prijavu

Bivša ministrica zaštite okoliša Mirela Holy sutra će, po naputku ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, podnijeti kaznenu prijavu zbog povrede zaštite privatnosti.

Prijavu podnosi zbog sumnje da je neovlašteno prisluškivana i da joj je nadzirana elektronska pošta, objasnila je Holy medijima. Time joj je narušeno pravo na zaštitu privatnosti.
 
– Gospođa Holy je dobila uputu da, kao i svaki drugi građanin, mora podnijeti prijavu nadležnoj policijskoj upravi ili Državnom odvjetništvu nakon čega će se pristupiti provjeri – izjava je ministra Ostojića, dodavši kako će policija i u ovom slučaju postupiti kao i u svakom drugom slučaju kada prijavu podnese građanin.

Policija bi tako trebala istražiti na koji je način i javnost stigla e-mail poruka, zbog koje je na koncu morala podnijeti i ostavku na mjeto ministrice buduće da se tim mailom po stranačkoj liniji zalagala za jednu zaposlenicu.
 

Pročitajte još

ODLIČNE VIJESTI Lapadska škola dobila Snoezelen sobu za djecu s teškoćama u razvoju!

Dulist

Milan Mustać: ‘Dječji vrtići nisu niti će i jedno dijete ispisati zbog duga’

Dulist

Franković o ispisanom djetetu: Osuđujem takav način djelovanja Dubrovačkih vrtića

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija