Aktualno

Holy podnosi kaznenu prijavu

Bivša ministrica zaštite okoliša Mirela Holy sutra će, po naputku ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, podnijeti kaznenu prijavu zbog povrede zaštite privatnosti.

Prijavu podnosi zbog sumnje da je neovlašteno prisluškivana i da joj je nadzirana elektronska pošta, objasnila je Holy medijima. Time joj je narušeno pravo na zaštitu privatnosti.
 
– Gospođa Holy je dobila uputu da, kao i svaki drugi građanin, mora podnijeti prijavu nadležnoj policijskoj upravi ili Državnom odvjetništvu nakon čega će se pristupiti provjeri – izjava je ministra Ostojića, dodavši kako će policija i u ovom slučaju postupiti kao i u svakom drugom slučaju kada prijavu podnese građanin.

Policija bi tako trebala istražiti na koji je način i javnost stigla e-mail poruka, zbog koje je na koncu morala podnijeti i ostavku na mjeto ministrice buduće da se tim mailom po stranačkoj liniji zalagala za jednu zaposlenicu.
 

Pročitajte još

Za Dubrovnik izdano narančasto upozorenje, budite na oprezu zbog vjetra!

Dulist

Lokrum spreman za posjetitelje, za građane ponovno godišnji pokazi

Dulist

Koji mobitel koristite? Ovi modeli trenutno su na meti hakera!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija