Aktualno

HDZ Korčula proziva SDP: Jesu li otkazali poslušnost Grbinu ili je Grbin ignorirao lokalnu organizaciju?

PXL 031020 30369465
03.10.2020., Zagreb - U sjedistu SDP-a nakon unutarstranackih izbora predstavljen je novi predsjednik stranke Pedja Grbin. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL (03.10.2020., Zagreb - U sjedistu SDP-a nakon unutarstranackih izbora predstavljen je novi predsjed

Iz stranke HDZ Korčula priopćili su o navodnim kandidacijskim listama SDP-a. Tvrde da je stranka predala nepravovaljane liste.

–  SDP je, općepoznato, stranka koja se strmoglavo spušta prema dnu. Prvenstveno na nacionalnoj razini vođena iluzornim Peđom Grbinom.

Ali, da i lokalne podružnice imaju svoje adute, dokazuju članovi partije iz Korčule. Naime, ovi vrli političari, čija je karijera okrunjena koalicijom s MOST-om i MOŽEMO, kako stvari stoje, nisu bili sposobni predati ispravno liste za izbore za gradske kotare i mjesne odbore.

O čemu se zapravo radi. Možemo, Most i Hrvatska demokratska zajednica predali su ispravne liste potpisane od strane ovlaštene osobe za zastupanje stranke. Kandidacijske liste Socijal demokratske partije, predsjednik Peđa Grbin nije potpisao niti je za to ikoga opunomoćio.

Još je nejasno je li SDP Korčule otkazao poslušnost Grbinu ili je Grbin ignorirao lokalnu organizaciju u Korčuli. Da stvar bude gora, Gradsko izborno povjerenstvo prihvatilo je takve nepravovaljane liste.

Postavlje se pitanje, je li u ovom slučaju SDP-ova gradska uprava izvršila pritisak na Izborno povjerenstvo, a koje je zbog toga prihvatilo nepravovaljane kandidacijske liste? – stoji u priopćenju.

Foto: Jurica Galoic/Pixsell

Pročitajte još

Evo koliko su porasle cijene nekretnina i najmova u EU-u

Dulist

SUZE, TUGA I BOL PRED SUDOM Obitelj u tišini na prosvjedu tražila pravdu za Katu i Stipu

Dulist

Dubrovnik i Sanya jačaju suradnju: Skulptura “Sveti Vlaho i Grad” predana gradonačelniku Sanye

Dulist