Sport

GRADSKA STOLNOTENISKA LIGA Cavtaćani zadržali prvo mjesto

GRADSKA STOLNOTENISKA LIGA Cavtaćani zadržali prvo mjesto

U 15. kolu 1. Gradske stolnoteniske lige vodeća ekipa OŠ Cavtat Konavljanin slavljem 5:2 protiv Soul Caffea zadržala je prvo mjesto na ljestvici.

Pritom je sjajan učinak za Cavtaćane imao Vedran Đurđević, koji je slavio u dva pojedinačna meča te u paru s Vlahom Carem. U derbiju kola trećeplasirani Marinkolor je s 5:2 svladao drugoplasiranog Geoplana, pri čemu je Lidija Vranješ (Marinkolor) ostvarila pobjede u sva tri meča, dvije pojedinačne te u paru s Markom Venierom. STK Dubrovnik je s 5:2 svladao Srđ, Dr. Čolić s glatkih 7:0 pobijedio Halo Dubrovnik, dok su Šampinjoni ZLD bili slobodni.

Nakon 15. kola u 1. ligi u vodstvu je OŠ Cavtat Konavljanin s 27 bodova, jednim više od Geoplana te četiri više od Marinkolora. Najbolji igrač je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), koji zajedno s Vlahom Carem čini i najbolji par natjecanja.

U 2. ligi vodeći Aragosa Travel lako se obračunao s OŠ Gruda Popovići 7:0, a istim rezultatom završili su i mečevi u kojima je Sun Sail slavio protiv Shaolin Expressa, Luka Sorkočević protiv OŠ Gruda Ljuta te Samo Lagano protiv Libertas klinaca. OŠ Gruda III i Lapad kolor svoj će meč odigrati idući tjedan.

Nakon 15. kola vodeći sastav 2. lige je Aragosa Travel s 29 bodova, koliko ima i drugoplasirani Sun Sail, dok je treći s 26 bodova Luka Sorkočević. Najbolji igrač je Goran Raspopović (Aragosa Travel), koji s Josipom Dedom čini i najbolji par dosadašnjeg natjecanja.

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist