Sport

GRADSKA PING PONG LIGA Geoplan slavio u derbiju

GRADSKA PING PONG LIGA Geoplan slavio u derbiju

U derbiju 12. kola 1. Stolnoteniske lige Geoplan je s 4:3 svladao OŠ Cavtat Konavljanin te se izjednačio s 21 bodom.

U pobjedničkoj ekipi istaknuo se Filip Mikulić s dvije pojedinačne pobjede, pri čemu suparnicima nije prepustio ni seta, a po pobjedu su ostvarili njegovi timski kolege Nedjeljko Ogresta i Ante Jupek. U redovima Cavtaćana pobjedu je upisao par Vlaho Car – Vedran Đurđević, koji je uz to svojoj ekipi donio još dvije pojedinačne pobjede.

Tako su nakon dva međusobna susreta obje ekipe ostvarile identične pobjede, uz jednak broj dobivenih partija i setova, ali je OŠ Cavtat Konavljanin postigao 9 poena više. Ako dvije ekipe ostanu bodovno poravnate do kraja natjecanja, Cavtaćani će biti u prednosti.

Marinkolor je sa 8:1 svladao STK Dubrovnik te zadržao treće mjesto na ljestvici s 19 bodova. Dr. Čolić je s glatkih 7:0 tukao Šampinjone ZLD, a Soul caffe je sa 6:1 slavio protiv Srđa. Halo Dubrovnik je u ovom kolu bio slobodan.

Na ljestvici vodi OŠ Cavtat Konavljanin s 21 bodom, koliko ima i drugoplasirani Geoplan, dok Marinkolor na trećem mjestu ima 19 bodova. Najbolji pojedinac nakon 12. kola je Filip Mikulić (Geoplan), a najbolji par Vlaho Car i Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

U 2. ligi Sun Sail je zadržao vrh novom pobjedom, ovaj put protiv OŠ Grude Ljute 6:1. Slavila je i drugoplasirani Aragosa Travel, protiv Samo lagano bilo je 7:0, kao i trećeplasirani Luka Sorkočević protiv OŠ Grude III sa 6:1. OŠ Gruda Popovići bila je sa 6:1 bolja od Libertas klinaca, dok je Shaolin Express s istim rezultatom svladao Lapad kolor.

Sun Sail je vodeći sastav 2. lige s 24 boda, jedan manje ima Aragosa Travel, a s 21 bodom treće mjesto drži Luka Sorkočević. Najbolji pojedinac nakon 12. kola je Josip Dedo (Aragosa travel), a najbolji par Đivo Vidojević i Tomo Vodnica (SunSail).

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist