Aktualno

Gradonačelnik Vlahušić čestitao Dan pobjede

Gradonačelnik Vlahušić čestitao Dan pobjede

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić svojim sugrađanima uputio je čestitku povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja. Tekst čestitke prenosimo u cijelosti:

“Poštovane Dubrovkinje i Dubrovčani,
dragi sugrađani,

s ponosom se prisjećajući 5. kolovoza 1995. i velike “Oluje”, slavimo praznik pobjede i zahvalnosti svih građana Hrvatske, a posebno branitelja zaslužnih za ostvarenje suverene i neovisne hrvatske države. I brojni dubrovački branitelji pomogli su u ostvarenju tog sna, nesebično čuvajući slobodu Grada i krajnjeg juga domovine.

Nakon 17. godina naša zemlja na vratima je Europske unije, ustrajna na demokraciji i vladavini prava teži gospodarskom razvitku i materijalnoj sigurnosti svih svojih građana. Potaknuti pobjedama hrvatskih branitelja, svi mi građani Hrvatske, moramo stvarati velika djela i sigurnu budućnost za one čije vrijeme tek dolazi.

U ime Grada Dubrovnika i svoje osobno, Dubrovkinjama i Dubrovčanima, a posebno našim hrabrim braniteljima i njihovim obiteljima, čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Gradonačelnik
Andro Vlahušić"

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist