Aktualno

Franković pozirao s Rimcem i poručio: ‘Nevera iz Dubrovnika kreće u svijet!’

frankovic nevera 1

Hvala Mati Rimcu što je odabrao upravo Dubrovnik i što je hrvatski automobil ‘Nevera’ svoju promociju doživjela upravo u našem Gradu – napisao je na svom Facebook profilu gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković koji se osim s Rimcem fotografirao i za volanom ove superjurilice.

– Nevjerojatna promocija Grada, a vjerujem kako i budući kupci Nevere uživaju u našem Gradu. Kada bih opet krenuo nabrajati što nas čeka u lipnju previše bi se ponavljao, ali jasno je vidljivo da za sve što smo radili i radimo imamo znanje, odlučnost i upornost. Uistinu je čast svaki dan služiti našem Gradu! – zaključio je Franković.

frankovic nevera 2

Podsjetimo, Rimčeva Nevera službeno je predstavljena u Dubrovačkim vrtovima sunca gdje je izložena pred kupcima. Nevera je potpuno električni hiperautomobil sljedeće generacije koji otvara nove dimenzije u cestovnim performansama. S 1914 konjskih snaga iz četiri elektromotora, Nevera može ubrzati do 100 km/h za 1,85 sekundi, a do 100 milja na sat za samo 4,3 sekunde. Zapanjujuće ubrzavanje zadržava tijekom cijelog ciklusa punog gasa i dostiže 300 km/h od starta za 9,3 sekunde. Njena cijena je dva milijuna eura, a kako navodi sam Mate Rimac, doživjet će proizvodnju 150 komada te isporuke kupcima kreću ove godine.

frankovic nevera 3

Foto:Facebook/Mato Franković

Pročitajte još

ODGODA ILI…? Propusnice za zonu oko Grada tek krajem godine, kažnjavanje od 1. ožujka

Dulist

SUTRA NA KALAMOTI u Villi Rose glazbeni spektakl koji se ne propušta

I na aerodromu se osjeća manjak radne snage, motiviraju zaposlenike izdašnim nagradama

Ivana Mijić Vulinović