Aktualno

Franković čestitao Romani Delić: ‘Vjerujem da će tvoje priznanje biti inspiracija za sve ostale učenike’

Povodom osvojenog drugog mjesta na međunarodnoj jezičnoj olimpijadi koja se održala od 18. do 20. svibnja u talijanskom gradu Lido de Jesolo, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku Romani Delić, učenici petog razreda Osnovne škole Montovjerna. Prenosimo je u cijelosti:

Draga Romana,
čestitam ti na izvrsnom rezultatu koji si postigla na natjecanju međunarodnoj jezičnoj olimpijadi u Italiji. Od 39 učenika iz brojnih europskih zemalja, ti si ostvarila drugo mjesto što pokazuje da se radom, disciplinom i znanjem zaista može puno postići.
Tvoje postignuće služi na ponos Dubrovniku i cijeloj Osnovnoj školi Montovjerna koja se po prvi put uključila u međunarodno natjecanje iz engleskog jezika i zahvaljujući upravo tebi zabilježila ovakav uspjeh, a za to je svakako zaslužno i vodstvo mentorice Ane Šimunović te profesorice Ivane Jašić koja te pratila i bodrila kroz ovo nezaboravno iskustvo.
Vjerujem da će tvoje priznanje biti inspiracija za sve ostale učenike koji na ovaj način mogu pokazati koliko su talentirani. Znanje je moć, a poznavanje jezika zaista otvara vrata svijeta. Zato od srca želim da samo tako nastaviš i dalje, budi vrijedna i predana učenju, neka te i dalje vodi strast i veliko zanimanje za jezike koje te je i dovelo do ovog hvalevrijednog rezultata.
S poštovanjem,
Gradonačelnik Mato Franković

Pročitajte još

Na Elafitima ne pomaže Hitna s kopna, već obiteljski liječnik s otoka

Maria Prkut

JOŠ JEDAN IZDAVAČKI POTHVAT DULISTA Željan Konsuo u novoj knjizi otkriva nepoznate detalje i intrige dubrovačkog nogometa

Dulist

‘SVAKA DONACIJA JE VAŽNA’ Župa sv. Mihajla moli pomoć u pokrivanju troškova za pet novih kreveta za potrebite

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija