Aktualno

Franković čestitao Romani Delić: ‘Vjerujem da će tvoje priznanje biti inspiracija za sve ostale učenike’

Franković čestitao Romani Delić: 'Vjerujem da će tvoje priznanje biti inspiracija za sve ostale učenike'

Povodom osvojenog drugog mjesta na međunarodnoj jezičnoj olimpijadi koja se održala od 18. do 20. svibnja u talijanskom gradu Lido de Jesolo, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku Romani Delić, učenici petog razreda Osnovne škole Montovjerna. Prenosimo je u cijelosti:

Draga Romana,
čestitam ti na izvrsnom rezultatu koji si postigla na natjecanju međunarodnoj jezičnoj olimpijadi u Italiji. Od 39 učenika iz brojnih europskih zemalja, ti si ostvarila drugo mjesto što pokazuje da se radom, disciplinom i znanjem zaista može puno postići.
Tvoje postignuće služi na ponos Dubrovniku i cijeloj Osnovnoj školi Montovjerna koja se po prvi put uključila u međunarodno natjecanje iz engleskog jezika i zahvaljujući upravo tebi zabilježila ovakav uspjeh, a za to je svakako zaslužno i vodstvo mentorice Ane Šimunović te profesorice Ivane Jašić koja te pratila i bodrila kroz ovo nezaboravno iskustvo.
Vjerujem da će tvoje priznanje biti inspiracija za sve ostale učenike koji na ovaj način mogu pokazati koliko su talentirani. Znanje je moć, a poznavanje jezika zaista otvara vrata svijeta. Zato od srca želim da samo tako nastaviš i dalje, budi vrijedna i predana učenju, neka te i dalje vodi strast i veliko zanimanje za jezike koje te je i dovelo do ovog hvalevrijednog rezultata.
S poštovanjem,
Gradonačelnik Mato Franković

Pročitajte još

BLAGDAN JE SV. JOSIPA Tate, sretan vam vaš dan!

Dulist

NEUGODNO ISKUSTVO SUGRAĐANKE ‘U šoku sam ponašanjem zaposlenika Libertasa i Tiska’

Dulist

Gradonačelnik čestitao Taekwondo klubu Shark: ‘Velika motivacija za daljnje pobjede’

Dulist