Turske delikatese bile su središnja točka humanitarnog bruncha u restoranu Mozaik hotela Rixos Libertas sredinom dana kao dio ponude Good Food festivala.
Svi prihodi bruncha namijenjeni su operaciji i oporavku Gabriele Šetke, pa osim što su mogli uživati u egzotičnoj gastronomskoj ponudi, građani su i izravno pomagali prikupljanju humanitarnih sredstava.
– Nudimo specijalitete koji inače nisu u gastronomskoj ponudi Dubrovnika, a htjeli smo predstaviti Istanbul odnosno tursku kuhinju, koja je među najboljim i najraznovrsnijim na svijetu. S obzirom da smo dio turskog lanca hotela, htjeli smo našim građanima približiti nešto novo. Nadamo se da će lijep pogled i hrana privući mnoge, a pomoći će i jednoj plemenitoj humanitarnoj svrsi – izjavila je event i marketing menadžerica Hotela Rixos Libertas Sanda Pavlinić na početku ‘bruncha’.
Slastice koje su se mogle kušati pogledajte u našoj fotogaleriji!