DuList IN

FOTO Zavirite u editorijal snimljen na Pasjači za prestižne modne časopise

FOTO Zavirite u editorijal snimljen na Pasjači za prestižne modne časopise

Editorijal Pasjača, snimljen na istoimenoj konavoskoj plaži, rađen je za ekskluzivne strane modne medije, ističe kreativni direktor, producent i frizer Stipe Filipović.

Za počasno mjesto izborile su se tri fotografije koje su osvanule na naslovnicama prestižnih modnih časopisa.

Pump magazin, kojemu je sjedište u Italiji i Kaliforniji, francuski Beautymute magazin, koji trenutno osvaja azijsko tržište te Coco magazin sa sjedištem u Miamiju na Floridi, svoje su naslovnice ukrasili fotografijama nastalim na Pasjači.

-Fotografije snimljene na Pasjači ispisuju povijest. To su prve fotografije koje su rađene u Hrvatskoj s našim ljudima koje su osvanule na svjetskim naslovnicama. Na fotografijama je prikazana simbioza čari prirode i žene koja na elegantan način privlači pažnju – navodi se u priopćenju za medije.

Stipe Filipović je za potrebe snimanja editorijala angažirao Dubrovkinju Mateu Pejić koja je ovjekovječila fotografijama Pasjaču. Dok je poznata francuska manekenka Yaourou Konaté Lehrmann neumorno cijeli dan pozirala. Dizajnerica Gordana Zucić za potrebe ovog editorijala je uradila kostimografiju, Ana Zovko je uradila savršeni make-up, dok je Tomislav Zovko bio asistent cijelog shootinga.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović