Sport

FOTO Zaigrao se ping pong u Gospinom polju

FOTO Zaigrao se ping pong u Gospinom polju

U Sportskoj dvorani u Gospinom polju ovog vikenda u organizaciji STK Libertas Marinkolor održava se drugi turnir jesenskog dijela prvenstva 2. Hrvatske stolnoteniske lige – Dalmatinske regije.

Na turniru sudjeluje ukupno devet momčadi: STK Sinj, STK Dubrovnik, STK Lučica Vela Luka, STK Kaštela Kaštel Gomilica, STK Libertas Marinkolor II, STK Konavljanin, STK Nec Split, STK Spin Split i STK Urania Baška Voda.

Za drugu ekipu ‘Pitura’ nastupili su Joško Martinović, Marko Venier, Marko Šarić, Filip Mikulić, Ante Jupek i Nedjeljko Ogresta koji su zabilježili sve pobjede u dosadašnjim odigranim susretima u prvenstvu, a isto im je pošlo za rukom i ove subote (4:0 protiv Kaštela i Uranie te 4:1 protiv Sinja i Spina). To im je donijelo titulu jesenskih prvaka.

Odlični su bili i stolnotenisači Konavljanina, koji su također ubilježili sve četiri pobjede (4:0 protiv Kaštela te 4:1 protiv Uranie, Sinja i Spina), što im je donijelo drugo mjesto na kraju jesenskog dijela natjecanja.

Dubrovnik je u subotu ostvario jednu pobjedu (Kaštela 4:3) i dva poraza (Sinj 2:4 i Spin 0:4), a Lučica također jednu pobjedu (Kaštela 4:2) i tri poraza (Spin 2:4, Sinj 2:4 i Urania 1:4).

Turnir se nastavlja sutra.

Pročitajte još

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist