Kultura

[FOTO] Stradun uživao u koncertu Ines Tričković: ‘Posebno sam sretna kad pjevam u mome Gradu’

Koncert Homage to Erik Satie, nagrađivane jazz pjevačice Ines Tričković održao se u subotu 30. rujna ispred crkve sv. Vlaha. U ovom dvosatnom programu uživalo se u klavirskim skladbama Erika Satieja iz opusa Gnossienne i Gymnopedie, te najvećim popularnim jazz klasicima koje su izveli – Ines Tričković – vokal, Goran Končar – violina, Zvonimir Šestak – kontrabas i Hrvoje Galler – klavir.

– Posebno sam sretna kad pjevam u mome Gradu. Predivno je pjevati ispred Crkve sv. Vlaha s pogledom na Stradun. Čekaju me veliki konceri u Shanghai-ju pred mnogobrojnom publikom i neizmjerno me veseli da su Turistička zajednica Grada Dubrovnika, Grad Dubrovnik i gradonačelnik Mato Franković prepoznali vrijednost ovog programa te ga poklonili našim sugrađanima i posjetiteljima Dubrovnika. Dat ću sve od sebe u Shanghai-ju da predstavim Dubrovnik u najboljem svjetlu – izjavila je Tričković nakon koncerta.

Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik ovaj su koncert poklonili sugrađanima i posjetiteljima Dubrovnika a povodom još jednog svjetskog uspjeha Ines Tričković – velike kineske turneje i nastupa na najprestižnijem glazbenom festivalu u Aziji – SHANGHAI INTERNATIONAL ART FESTIVAL-u, u Cadillac Shanghai Concert Hall.

Pročitajte još

‘KOLENDE U DUBROVAČKOM PRIMORJU’ Predavanje Ivice Kipre i Mata Katičića u Slanom

Dulist

U NEDJELJU Koncertna šetnja ‘Druga strana povijesti: Kamara od posjeda’

Dulist

OTVORENA IZLOŽBA O životinjskom svijetu u književnom stvaralaštvu Marina Držića

Dulist