Grad

FOTO Prvi dan za brucoše novog studija Hotelijerstva

Prvi brucoši preddiplomskog stručnog studija Turistički i hotelski menadžment na Visokoj poslovnoj školi Libertas iz Zagreba u prostorijama Dominikanskog samostana danas su prvi put sjeli u studentske klupe.

Njih je prigodnim riječima pozdravio voditelj studija Milan Perić, donedavni gradski pročelnik za turizam, more i poduzetništvo. Na ovom novom studiju obrađivat će se kolegiji iz ekonomije, financija, marketinga, ali i upravljanja ljudskim potencijalima, sociologije…

Studij bi se trebao ubuduće najviše baviti praktičnim sadržajima uz kreativan pristup, u čemu će svoj doprinos dati i poznati hrvatski stručnjaci i poduzetnici, dok će teoretske kolegije predavati iskusni predavači, većina profesori u trajnom zvanju.

Inače, uskoro se planiraju još dva studija, i to restoraterstva i gastronomije.

Pročitajte još

SVAKOG PONEDJELJKA ŠALJU PAKETE ZA VUKOVAR! Učiteljica Dora Fiorenini i profesor Jozo Serdarević u misiji za potrebite

Mia Njavro Banić

Položeni vijenci na spomen obilježljima, večeras ne propustite ‘Ljude od mora’

Dulist

Maturantice Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik Mara Bezek i Laura Kursar donose nagrade s natjecanja Match Race!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija