Kultura

Foto: Otvorena izložba “AKT-EROS”

izlozba retrospektiva13

Povodom desete obljetnice likovnog ciklusa "Mladi za mlade“  u Caffe Galeriji kojeg vodi Andrija Seifried, danas je otvorena izložba radova  na temu „AKT-EROS“ . Na izložbi se predstavilo 20-ak autora koji su već izlagali u ovom  kultnom prostoru za mlade.

Svojim radovima predstavili su se I.Propadalo, I.Miloglav Ivanković, E. Zvrko, I. Lujak, A.Marković, V.Parić, M.Šošić, P. Hranuelli, M. Bratoš, N. Šimunović, A.Knezović, I. Knezović, J. Ivanović, J. Runje, I. Perak, T. Franović i još neki.

– Počeli smo s vrlo malim prostorom ako se sjećate, galerija je bila limitirana prostorom, i počeli smo sa 3 eksponata, a završili sa tri prostora i 20-ak eksponata. Kroz ciklus je prošlo 38 autora, od neki  su sada već etablirani umjetnici, postali su roditelji, oženili se u ovih 10 godina. Ukupno 21 autor se  odazvao sa svojim radovima posebno rađenima za ovu izložbu. Posebno bi se zahvalio Suhi i Đuru koji su izdržali presing i shvatili u stvari što znači umjetnost za mlade ljude. Jer svi ti umjetnici su startali u Caffe Galeriji gdje im je bila prva samostalna izložba. Nastavljamo i dalje u travnju – rekao nam je Andrija Seifried.

Izložba „AKT-EROS“ može se pogledati slijedećih dva mjeseca
 

Pročitajte još

Međunarodni festival ‘Midsummer Scene’ slavi 10 godina

Dulist

STRUČNO VODSTVO KROZ KNEŽEV DVOR Sudionici imali jedinstvenu priliku posjetiti Notarijat i Raguzinu

Dulist

‘UMIŠLJENA MIŠICA’ Lutkarska predstava za najmlađe ove nedjelje

Dulist