Zanimljivosti

[FOTO] ODJEĆA, NAKIT, CIPELE… Svratite i sutra na buvljak i podržite rad Udruge za Down sindrom

buvljak udruga za down sindrom1 7

Živo je bilo ove subote ispred Studentskog doma, gdje se drugu godinu zaredom održava humanitarni buvljak. Ako ste ga propustili posjetiti, to možete učiniti i sutra, 26. ožujka od 10 do 17 sati i tako pomoći prikupiti sredstva za rad udruge Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije.
Inače, nekoliko dana prije održavanja ovog humanitarnog događaja, građani su mogli donirati raznu odjeću, obuću modne dodatke i nakit za prodaju na buvljaku, a odaziv je, kako nam je uoči događaja rekao predsjednik Udruge ESN Božo Simović, bio i više nego odličan. Skupilo se, naime, pet puta više predmeta nego lani.
-Drago mi je što možemo organizirati još jedan humanitarni buvljak. Osim što je proaktivan i potiče mlade na djelovanje u društvu, budi se i osvještenost kod građana o zelenim ‘politikama’. Naime, ove godine se vodimo pod motom ‘Reduce, Reuse, Relove – Moda s misijom’ – naglasio je Simović. Roba koja se ne proda, bit će donirana dalje potrebnim organizacijama i obiteljima, ne samo u Dubrovniku, nego i okolici.

Pročitajte još

Sretan rođendan našem kiparu Josipu Ivanoviću!

Dulist

More u Hrvatskoj postiglo rekordnu temperaturu od 29,7 stupnjeva

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1806. U rodnom Dubrovniku umro prosvjetiteljski pisac Tomo Bassegli

Dulist