DuList IN

FOTO Mali nogometaši sa zvijezdama na Stradunu

FOTO Mali nogometaši sa zvijezdama na Stradunu

Na oduševljenje najmlađih večeras se ispred Katedrale mogao igrati čak nogomet na travi. Iako nije bila prava, mnogi su dječaci zadivljeno komentirali kako je puno bolja baš ta umjetna.

Zabavnim programom i egzbicijskim nogometom počeo je Dubrovnik Football Summit, humanitarno-sportski spektakl u organizaciji Grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanske županije i hotela Rixos Libertas.

Središnji dio Dubrovnik Football Summita su utakmice koje će se odigrati sutra, 3. srpnja, na terenu s umjetnom travom u Gospinom polju s početkom u 19:30 sati. Gledatelji će, najavljuju organizatori Dubrovnik Football Summita moći uživati u dva vrhunska nogometna spektakla: Vatreni ’98 vs Hrvatska Malonogometna Reprezentacija i Hrvatska & Prijatelji vs Europske Nogometne Zvijezde.

U zabavnom dijelu programa nastupit će plesna skupina Step 'n' jazz , a na događaju će prisustvovati i brojne hrvatske zvijezde: Halid Bešlić, Vinko Coce, Dražen Zečić, Oliver Dragojević, glumci Enes Bešlagić i Tarik Filipović, dok će se nakon utakmica, u hotelu Libertas Rixos, održati za javnost zatvorena aukcija s početkom u 22:30 sati.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist