DuList IN

FOTO Maja Grgić i Niko Novaković izrekli sudbonosno ‘da’!

maja grgic vjencanje018

Dan je bio čaroban. Sve je teklo glatko i opušteno, baš onako kako smo i željeli – ističe nam naša poznata jazz pjevačica Maja Grgić o nedavnom posebnom danu. Danu kad su ona i nekadašnji rock-gitarist grupe Atlantida, ­danas vlasnik ‘Seoske kuće Čilipi’ Niko Novaković izrekli sudbonosno ‘da’.

— Poslužilo nas je toplo sunčano vri­jeme, a za sve finese koje nismo uspjeli sami napraviti, pobrinuli su se moja sestra i najbliži prijatelji. Sama cere­monija s matičarkom trajala je 20-ak minuta nakon čega je moja kuma Maja Vučić uz pratnju Tea i Mihaele Marti­nović otpjevala predivnu pjesmu za naš prvi ples. Uslijedile su još dvije pjesme, jedna koju je Niko otpjevao meni, i za kraj jedna koju sam ja napi­sala i posvetila njemu – rekla je Grčić. Sve je bilo, kako kaže, jako romantično i dirljivo.

maja grgic vjencanje001

— Uspjeli smo rasplakati i one naizgled najčvršće među uzvanicima. Inače, bio je to naš najuži krug obitelji i prijatelja. U nekoj drugoj situaciji bi tu bilo i malo više dragih nam ljudi, ali kako smo s cijelom organizacijom započeli samo petnaest dana prije samog vjenčanja, napravili smo pravo čudo. Družili smo se u prekrasnoj Villi V u Komajima koju s jedne strane okru­žuje šuma, a s druge nepregledno more. Fotografije Jure Paljetka će vam reći puno vše od samih riječi. Uslijedila je savršena večera, a slavlje smo završili uz koktel majstora i DJ-a – istaknula je.

maja grgic 1

‘Nikad ne reci nikad’
Za styling se, ističe nam dalje, pobri­nula sama.
— Niko i ja smo spontani ljudi i ne volimo planirati puno unaprijed pa smo se i za samo vjenčanje dogovorili 15 dana prije. Tako smo se i odlučili za jednostavan i opušten pristup svemu taj dan. Ja sam na sebi imala prekrasnu lepršavu kombinaciju naše Ozrenke koju sam kombinirala uz bijele starke, iako sam veliki dio vremena bila i bosa. Ispred vile je veliki mekani travnjak koji nas je mamio da skinemo cipele. Od nakita sam nosila neizostavne konavoske zlatne svatovske naušnice. Niko je nosio odijelo s tregerima i lude duboke čizme od Replaya. Sve skupa malo neobično, ali takvi smo valjda i mi sami – navela je.

maja grgic vjencanje011maja grgic vjencanje016

Njena prijateljica Ana Obradović Skračić se pobrinula za laganu šminku i frizuru, Monika i Igor Koroušić za luk ukrašen cvijećem, njena sestra Sanja Grgić za ukrase i to je ceremoniji dalo dodatni dio čarolije.

— Od početka smo oboje znali da ćemo ovu našu ljubav okruniti bra­kom, iako sam ja cijeli život govorila da brak nije za mene i kako se nikada neću udati. Majka mi je uvijek znala reći ‘Nikad ne reci nikad’, a ja bih se na to znala nasmijati. Sad vjerujem da za sve postoji svoje vrijeme i da kad nađeš onu pravu osobu za sebe sve dobija jednu novu puninu i smisao. A uz pravu osobu pored sebe ustvari dobiješ krila i veću slobodu za let – istaknula je Maja.

maja grgic vjencanje007 maja grgic vjencanje017

Foto Jure Paljetak

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist