Vaše vijesti

FOTO ‘Drski taksist obijesnom vožnjom umalo je prouzročio prometnu nesreću’

FOTO 'Drski taksist obijesnom vožnjom umalo je prouzročio prometnu nesreću'

Da nisam bila prisebna vrlo vjerojatno bi se ‘zabio’ u moje vozilo. Srećom da sam bila koncentrirana i izbjegla sam sudar – kaže nam naša sugrađanka (podaci poznati uredništvu) koja nam je prepričala neugodno i opasno iskustvo s jednim dubrovačkim taksistom.

-Bio je to klasični primjer brutalnosti na cesti. Na prometnici u ulici Vladimira Nazora iz smjera Vodovoda prema Gradu bila je velika gužva. U jednom trenutku iz smjera ulice Ivana Matijaševića uletjelo je vozilo s taksi oznakama i da nisam uspješno izvela manevar skretanja ulijevo ‘bubnuo’ bi me. Nisam bila sama u vozilu, svi smo se uzrujali – opisuje nam čitateljica.

Ističe kako je tako uzrujana dobacila vozaču taksija, koji je potom izišao iz svog vozila i krenuo na nju vikati.
-Upozorila sam ga da sam ga prijavila Policiji, ali mi je odbrusio ‘Što me briga?!’. Moram zahvaliti policijskim službenicima na intervenciji u iznimno kratkom roku. Već na Vatrogascima su sustigli i zaustavili drskog taksista koji je bahatom vožnjom narušio sigurnost u prometu. Taksisti, baš kao i ostali sudionici u prometu, moraju znati da nisu sami na cesti – kaže nam čitateljica.

Pročitajte još

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist