Sport

DVORANSKO PRVENSTVO HRVATSTKE Bravo Lea, Nika i Anamarija!

Atletski Klub Dubrovnik sudjelovao je na dvoranskom prvenstvu Hrvatske 2019. za mlađe kadete i kadetkinje, kadete i kadetkinje u Zagrebu.

Natjecanje je obilježio velik broj klubova sudionika, njih 46 sa 655 atletičara i 950 startova što je ujedno bio i rekord dvorane Zagreb po organizaciji ovolikog broja natjecatelja na jednom mjestu. Lea Madeško u disciplini 60 metara ostvarila je rezultat 8.95 i u ukupnom poretku bila 52. Madeško je u disciplini kugla 3 kilograma u ukupnom poretku bila 12, rezultatom 9.20. Nika Tomšić je u disciplini 200 metara u ukupnom poretku završila na 47. mjestu rezultatom 31.19, dok je u discilpni skok u dalj ostvarila rezultat 3.72 i u ukupnom poretku završila na 35. mjestu.

Anamarija Marčinko u disciplini 60 metara ostvarila je rezultat 9.71 i u ukupnom poretku bila 73., a u disciplini 200 metara imala je rezultat 33.59 i u ukupnom poretku završila na 73. mjestu.

Atletičarke Atletskog Kluba Dubrovnik, Nika Tomšić i Anamarija Marčinko nastupile su u starijim kategorijama za kadetkinje i ostvarili pozitvne rezultate.

Pročitajte još

CIJELI SVIJET IŠČEKUJE UTAKMICU HRVATSKA – BRAZIL Jeste li spremni za popodnevni spektakl?

Dulist

JUGAŠIMA DRUGI TROFEJ SEZONE Pobijedili Jadran i osvojili Hrvatski kup!

Dulist

Marko Bijač je najbolji vaterpolist u 2022. godini!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija