Crna kronika

DVIJE PROMETNE Oduzela prednost biciklistici, Filipinac skrenuo u pogrešnu traku

policija ilustracija 8

Na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske tijekom u srijedu su se dogodile dvije prometne nesreće koje su za posljedicu imale dvije teže ozlijeđene osobe, ističu iz Policijske uprave DN u priopćenju.

Prva se prometna nesreća dogodila malo iza podneva, u Blatu na Korčuli, na raskrižju Županijske ceste 6223 i nerazvrstane ceste. Do prometne nesreće je došlo kada je 28-godišnja vozačica osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, prilikom uključivanja u promet, oduzela prednost prolaska biciklu kojim je upravljala 45-godišnja državljanka SAD-a.

Uslijed udara vozila u bicikl 45-godišnjakinja je preko prednjeg dijela vozila pala na kolnik i zadobila teže tjelesne ozljede.

Nakon ukazane liječničke pomoći prevezena je u splitsku bolnicu gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

Druga prometna nesreća se dogodila, nešto prije 15 sati, u Ulici Vladimira Nazora u Dubrovniku. Do prometne nesreće je došlo kada je 29-godišnji državljanin Filipina, osobnim vozilom zagrebačkih registarskih oznaka, prilikom prestrojavanja u traku za Ulicu Andrije Hebranga, skrenuo u pogrešnu traku i udario u motocikl dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 30-godišnjak.

Uslijed udara, vozač i moped su pali na tlo pri čemu je vozač mopeda zadobio teže tjelesne te je, nakon ukazane liječničke pomoći, zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Foto Ilustracija

Pročitajte još

UBOJSTVO U POKUŠAJU NA KORČULI Nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško je ozlijedio

Dulist

Državljanin BiH (36) vozio s 3 promila alkohola

Dulist

Vozio po Lastovu alkoholiziran i pod utjecajem droga

Dulist