Aktualno

DVIJE LINIJE ZA HRVATSKU Novi talijanski prijevoznik letjet će tijekom Ferragosta i prema Dubrovniku

let avion zrakoplov 2

Novi talijanski nacionalni zrakoplovni prijevoznik ITA Airways (AZ/ITY), član globalnog udruženja zrakoplovnih prijevoznika SkyTeam, letjet će za Hrvatsku, donosi Avio Radar. Tijekom zimskog reda letenja nije imao letova prema Hrvatskoj, a sad su u ponudi dvije linije, od koji je jedna i za Dubrovnik, ali samo tijekom Ferragosta, u kolovozu.

Prema pisanju Avio Radara, u ponudi je linija Rim (zračna luka “Fiumicino – Leonardo da Vinci”) – Dubrovnik s jednim letom tjedno, utorkom, od 2. do 30. kolovoza. Druga linija je Rim (zračna luka “Fiumicino – Leonardo da Vinci”) – Split, isto s jednim letom tjedno, ali četvrtkom, od 4. do 25. kolovoza.

Dugim danima u tjednu, ITA Airways prodaje karte u code-share suradnji s hrvatskim nacionalnim zrakoplovim prijevoznikom Croatia Airlinesom. Ove linije su zapravo iste koje je imala i Alitalia, s razlikom što je Alitalia uglavnom letjela s manjim zrakoplovima tipa Embraer ERJ-175 koje novi prijevoznik nije preuzeo. Sad su najavljeni zrakoplovi iz obitelji Airbus A320.

Pročitajte još

POVEĆANA SREDSTVA ZA KULTURU Raspisan poziv za predlaganje kulturnih programa za 2025. godinu

Dulist

VELIKI INTERES GRAĐANA U tjedan dana provjereno preko 120 tisuća računa

Dulist

[FOTO] TKO SE GLISIRA I VOZI BEZ DOZVOLE Evo kako nam je bilo s Lučkom kapetanijom u akciji

Maris Guca