Sport

DVA AUTOBUSA 100 dubrovačkih studenata kreće za Italiju

Jug

Pred nama je jedna od najvažnijih utakmica u ligaškom dijelu europske sezone. U subotu, 22. veljače u 21 sati u talijanskom Soriju igra se utakmica 6. kola LEN Lige prvaka između PRO Recca i Juga uz izravan prijenos na DUTV-u.

Vaterpoliste Juga u Italiji će pratiti puna dva autobusa s oko sto dubrovačkih studenata koji put Sorija kreću u petak navečer.

– U neprestanim kontaktima s predsjednikom Udruge studenata Dubrovnika Libertas Androm Radićem kako je interes za podršku Jugu bio i puno veći. Da je bilo mogućnosti, uvjereni smo kako bi se napunio i treći autobus, jer interes je ogroman, a među navijače Juga, sada već tradicionalno, prijavljuju se i studenti iz Makarske, Šibenika, Zadra…- stoji na stranicama Juga.

VK Jug CO se pobrinuo osigurati ulaznice za svih stotinu navijača koji će prema najavama iz PRO Recca, točnije od glasnogovornika talijanske momčadi Guida Martinellija, biti će smješteni u zapadnom krilu tribina u Soriju. Na putovanje se kreće sa parkinga ispred Stare Save, točno u ponoć.

– U suradnji s našim partnerom, Dubrovačkom televizijom, susret će se izravno prenositi na TV-u koja se emitira na MAXTV-u, Vip-u i B-netu, a Jug će vrlo vjerojatno osigurati i signal na svojoj stranici www.jug.hr – ističu iz Juga.

 

www.jug.hr

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist