Aktualno

Dubrovčani u Zagrebu podržali referendum

Udruga Dubrovnik Regija ovog vikenda je u Zagrebu prikupljala potpise za referendum za opstanak Dubrovnika kao administrativnog središta regije, a pritom su im potporu dali mnogi Dubrovčani koji žive i rade u metropoli, ali i mnogi drugi građani Zagreba.

Tako su potporu akciji Dubrovnik Regije kod Kožarićeve Kugle u Bogovićevoj ulici dali dubrovački glumci u Zagrebu Jelena Perčin, Robert Bošković, Romano Nikolić i Doris Šarić Kukuljica prikupljajući potpise, a akciju su podržali i njihovi zagrebački kolege glumci Urša Raukar, Csilla Barath Bastaić i Goran Navojec.

Peticiju su potpisali Dubrovčani – odvjetnik Maro Mihočević, fotografkinja Mara Bratoš i operni pjevač Vlaho Ljutić, zatim glazbenica i modna kreatorica iz Metkovića Matija Vuica, novinarka Anita Malenica, scenografi Dinka Jeričević i Ivica Propadalo, kostimografi Mirjana Zagorec i Doris Kristić te glazbenik Zvonimir Dusper te mnogi drugi.

Pročitajte još

NAJAVA RADOVA Tko je u petak bez struje?

Dulist

PRED VRATIMA JE PROMJENA VREMENA Za vikend pripremite ombrele

Dulist

Dubrovčanin Đuro Sessa na čelu Europske udruge sudaca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija