Aktualno

Dubini ‘Ambasador’ za najbolji mali klub

dubina nagrada ambasador

Dubrovački klub Dubina dobitnik je nagrade ‘Ambasador’ elektroničke glazbe za najbolji mali klub. Nagrade za najbolja elektronička ostvarenja u 2023. u Hrvatskoj i regiji dodijeljen su u 42 kategorije.
Svečanu dodjelu nagrade tradicionalno je otvorio osnivač nagrade Goran Tomašević.
-Sedmu godinu ulažemo zadnji atom snage za manifestaciju koja ima sve jači značaj u regiji. Vrijednost Ambasadora nije isključivo u odavanju priznanja već okupljanju naše industrije, razmjeni ideja i sklapanju suradnji – rekao je.

-Nemam riječi. Mislim da je ovo jedna ‘točka na i’. Radimo kvalitetan program. Drago mi je da to ljudi primijete. Dobivamo podršku sa svih strana. Znači nam puno, srce nam je ko kuća! – rekla je na preuzimanju nagrade Ivana Tepšić iz Dubine.

Što je nagrada ‘Ambasador’ elektroničke glazbe?
Od 2016. najpoznatiji portal elektroničke glazbe klubskascena.hr jednom godišnje okuplja cjelokupnu industriju elektroničke glazbe i dodjeljuje nagradu za vrhunska dostignuća u elektronskoj glazbi Hrvatske i regije.
Valja istaknuti kako postoje i zajedničke kategorije u kojima su nominirani hrvatski i regionalni predstavnici, što sigurno pomaže u jačanju scene, razmjeni ideja i povezivanju kulturnih tokova, što je ujedno i jedan od ciljeva zbog kojih je i nastala sama G koja ima namjere širiti se i povezivati na europskom nivou, kao što je već bio slučaj predstavljanja hrvatske elektroničke scene na konferenciji Paris Electronic Week.

Pročitajte još

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist