Sport

DRŽAVNO TAEKWON-DO PRVENSTVO Kad Sharkovci ‘nastupaju’, medalje pljušte!

sharks page

Državno prvenstvo u Puli za Taekwon-do klub Shark značilo je čak 37 medalja! Sedam zlatnih, sedam brončanih te 23 srebrne medalje. Najveće pohvale zaslužuje Nina Vukanović koja je i u formama i u borbama ostala prva . Zadnjih mjesec dana skidanja kilaže, treninga i znoja urodilo je plodom – kažu nam naši Sharkovci. Evo što su nam još javili u svom sportskom izvještaju.

Ognjen Vulević, Toni Mužević , Tomislav Birimiša, Ana Vukanović i Dora Sorić su isto zlatni u svojim kategorijama. Srebrenim odličjima su se okitili Lucujana Tapalović, Viktoria Benković, Lucija Mršić, Roza Bukvić, Dora Sorić, Iris Radulj i Maroje Capurso. Brončane medalje su osvojili Karmen Tapalović, Bruna Petra Perić, Nikola Tomić, Ela Kusalo, Chiara Hrnić, Gabrijela Vidoš, Laura Obad, Dora Stahor,Klara Radulj, Lea Capurso i Dora Vicelić.

U ukupnom poretku zauzeli smo četvrto mjesto od 13 klubova i 200 natjecatelja. Nastavljamo sa nizom vrhunskih rezultata. Čestitamo svim natjecateljima na vrhunskim rezultatima.Zahvaljujemo se roditeljima na velikoj podršci i naravno našim sponzorima koji su vjerovali u naš rad i koji su nam pomogli da odemo na ovo prvenstvo. VELIKO HVALA OD SHARKOVACA.

p.s.- iako smo četvrti u autobusu je bila velika festa!

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist