Crna kronika

Državljanin BiH ‘haračio’ po obali

Državljanin BiH 'haračio' po obali

Policijski službenici Policijske postaje Ston dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine koji se sumnjiči za dva kaznena djela teške krađe na području Orebića.
Sumnjiči ga se da je tijekom noći 8./9. rujna sa još jednim državljaninom Bosne i Hercegovine, koji je trenutno nedostupan policiji, provalio u benzinsku postaju u Orebiću odakle je otuđio novčani iznos od 64.000 kuna. Iste noći provalili su i u benzinsku postaju u Potomju odakle su otuđili novac i razne predmete u vrijednosti od 1.000 kuna te su pokušali provaliti u sef s novcem u čemu nisu uspjeli.
Također, kriminalističkim istraživanjem je utvrđena i sumnja da je spomenuti 27-godišnjak sa 22-godišnjim državljaninom BiH provalio u benzinsku postaju u Zadvarju odakle su otuđili cigarete u vrijednosti od 10.300 kuna, te su pokušali provaliti u prostorije benzinske postaje u Gradcu, na području Splitsko-dalmatinske županije.
Osim navedenog, uhićeni državljanin BiH se sumnjiči i za tešku krađu u benzinsku postaju u mjestu Tivat u Crnoj Gori tijekom srpnja ove godine.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist

[VIDEO] Pogledajte trenutke požara na Postiri. Sreća da nitko nije stradao

Dulist