Aktualno

DODIJELJENE STIPENDIJE Studenti ‘Ovo je nagrada i velika financijska potpora’

stipendije unidu 2

Ugovore o dodjeli ‘A’ i ‘E’ državne stipendije potpisali su ovog petka rektor prof. dr. sc. Nikša Burum i studenti Sveučilišta u Dubrovniku. ‘A’ državna stipendija dodjeljivala se po odvojenim rang-listama – za redovite studente koji su upisali prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih studija u 2018./2019. a stipendiju je dobila Jelena Kraljević, studentica Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju.

Dobitnici stipendije za izvrsnost – redoviti studenti viših godina preddiplomskih sveučilišnih studija i/ili diplomskih sveučilišnih studija – su: Nora Draganić s Pomorskog odjela, Antea Marić, Patricija Njirić i Lea Dražeta s Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Antun Đuraš i Toni Jurjević s Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Helena Barać s Odjela za komunikologiju, Viktorija Pilon, Ira Fabrio, Mirta Tonc i Jovana Vučetić s Odjela za umjetnost i restauraciju i Marijo Thon i Roko Butorac sa studija Povijest Jadrana i Mediterana.

Uz rektora, potpisivanju Ugovora nazočila je i prorektorica za studije i studente izv. prof. dr. sc. Sanja Žaja Vrbica. Rektor Burum i prorektorica Žaja Vrbica čestitali su najboljim studentima Sveučilišta i pritom naglasili da se nastave truditi i ulagati u svoje obrazovanje, dok su studenti izjavili kako je stipendija nagrada i velika financijska potpora tijekom studiranja.

Ovom su prigodom dodijeljene i stipendije studentima slabijeg socijalno-ekonomskog statusa.

Pročitajte još

Požar kod Orebića brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu

Dulist

MORE JE REKORDNO TOPLO Ovo su posljedice!

Dulist

PLANOVI EU Mađarima lokomotive, Slovencima željeznice, nama poboljšanje zaštitne ograde na autocesti

Dulist