Sport

DOBRE VIJESTI ZA LJUBITELJE AUTOSPORTOVA Ovog vikenda u Dubrovniku Prvenstvo Hrvatske i regije jug

U subotu i nedjelju, 29. i 30. svibnja na poligonu u Luci Dubrovnik (zapadni parking kod poslovne zgrade) održat će se natjecanje Prvenstva Hrvatske u ocjensko spretnosnim vožnjama – disciplina A 07. Prve su to dvije utrke od ukupno pet koliko sadrži kalendar ovogodišnjeg prvenstva. Natjecanje će se bodovati i za prvenstvo Regije jug u autosportovima.
– Disciplina je to koja u posljednje vrijeme ima ozbiljnih problema i s brojem natjecatelja i organizatora pa smo kao provjeren i iskusan organizator odlučili pomoći u njenom očuvanju kao u neku ruku bazne discipline autosporta – poručili su iz AK Ragusa Racing.
U ovom trenutku na listi prijava više je od 30 natjecatelja, a prijave su otvorene do utorka naredni tjedan.
Verifikacija oba natjecateljska dana počinje u jutarnjim satima oko 08.30 sati, a same vožnje koje će se bodovati na 11 različitih staza – poligona (6 subota, 5 nedjelja) počinju oko 11.30 sati i traju negdje do 18.00 sati u subotu i 17.00 u nedjelju.
– Uložili smo značajan trud da svi ispiti budu izazovni, dovoljno brzi i sigurni. Unatoč mjerama koje su još na snazi uz njihovo dužno poštivanje i oprez vjerujemo kako će brojni ljubitelji autosporta nakon više od 18 mjeseci ponovno uživati u mirisu guma i benzina u našem Gradu te pljeskom ispratiti nastupe najboljih HR vozača ocjensko spretnosnih vožnji- zaključili su.

Pročitajte još

Duje Ćaleta-Car u nezgodnoj situaciji, mora hitno naći novi klub

Dulist

Javon Levi novi je igrač Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist

Tony Azevedo i Nikša Dobud na Bellevueu ‘usavršavaju’ mlade vaterpoliste! Stigla i proslavljena vaterpolistica Maggie Steffens

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija