DuList IN

DOBIT ĆEMO ‘HUB’ ‘Stanica 50’ stiže na sveučilišni Kampus!

kampus stanica 50 coca cola 1

Sveučilište u Dubrovniku pobijedilo je u natjecanju Coca Cole ‘Stanica 50’ pa će tako naš sveučilišni Kampus uskoro krasiti suvremeno uređeno i tehnički vrhunski opremljeno studentsko središte (eng. hub).

Naše je sveučilište pobjedu odnijelo s gotovo 32 tisuće glasova, a na ‘Stanici 50’ naši će studenti moći stjecati dodatna znanja, komplementarna sveučilišnim programima, a korisna u osobnome i profesionalnome razvoju.

Inače, glasovanje je trajalo od 8. svibnja do 30. lipnja, a u natjecanju su sudjelovala sva hrvatska sveučilišta. Uz Dubrovnik, ‘Stanicu 50’ dobit će i Osijek te Pula.

Coca-Cola je projekt ‘Stanica 50’ pokrenula povodom obilježavanja 50 godina proizvodnje i poslovanja u Hrvatskoj, a s namjerom da uređena studentska središta budu mjestima na kojima će mladi imati prigodu slušati predavanja, sudjelovati u radionicama i različitim raspravama, učiti ili raditi na projektnim zadacima te razvijati vlastite kreativne i poduzetničke zamisli.

Coca-Cola će urediti prostore u suradnji s tvrtkom Lotus Group te osigurati suvremenu audio-vizualnu opremu.

Nakon uređenja Coca-Cola će studentska središta predati sveučilištima, koja će njima upravljati u suradnji sa studentskim zborovima. Korištenje studentskim središtima bit će besplatno i neće se koristiti u komercijalne svrhe.

Projekt ‘Stanica 50’ vrijedan je više od milijun kuna, a podržavaju ga Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitajte još

[FOTO] PUN GRAD TURISTA Điravaju, razgledavaju, fotografiraju se

Dulist

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist

SJAJNI REZULTATI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU Župske mažoretke Lara i Katarina osvojile zlato!

Dulist