Županija

‘DO SUSRETA NA NEKIM DRUGIM ZABAVAMA’ Emotivni oproštaj Konavljana od Jasmina Stavrosa

Stavros in memoriam

Odlazak poznatog glazbenika Jasmina Stavrosa popraćen je emotivnim reakcijama koje su njegovi fanovi ostavili u komentarima Facebook grupe Zavazda Konavle, koju vodi naša poznata Konavoka Kate Bećir.

‘Legenda Konavoskih zabava! Počivao u miru Božjem!’, ‘Njegove zabave nikad neće bit zaboravljene, moji prvi izlasci, počivaj u miru’, ‘Hvala ti Jasmine na lijepim pjesmama i prelijepim zabavama koje si nam svima priređivao’, ‘Volio si Konavle i stalno si se vraćao. Nadam se da ćeš i gore neđe na nebeskim prostranstvima praviti prave zabave i sve nas pomalo dočekivati’, ‘Njegove zabave nikad neće bit zaboravljene, moji prvi izlasci, počivaj u miru’, ‘Najbolje zabave u domu u Radovčićima’ – samo su neki od mnoštva komentara kojima su Konavljani odali počast legendarnom i jedinstvenom glazbeniku.

Podsjetimo Jasmin Stavros, rođen kao Milo Vasić u Splitu 1954., preminuo je ove srijede, 3. svibnja u bolnici na Jordanovcu nakon teške borbe s rakom kostiju.

Potjecao je iz glazbene obitelji, bio je vrhunski bubnjar i pjevač, poznati kralj zabavne glazbe, koji je iza sebe ostavio mnogo hitova i prekrasnih zabava u Konavoskom mjestu Radovčići, po čemu će uvijek biti zapamćen u Konavlima. Zabavljao je mnoge generacije i njegove pjesme ostat će vječne.

– Zavazda će u Konavlima ostat zapamćen po divnim radovčićkim zabavama. Do susreta na nekim drugim zabavama – emotivno se oprostila Kate Bećir.

Pročitajte još

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist

Kreće obnova zgrade Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije

Dulist

Općina Konavle nastavlja sufinancirati pokaze za učenike i studente tijekom ljeta

Dulist